ZA: Računovodje, ki si želijo popoln nadzor.

Varnost vaših finančnih podatkov nam je na prvem mestu!

Potencialne spletne goljufije, kjer je v oblaku nameščeno veliko podatkov. Obstaja veliko možnost, da pridejo podatki v neprave roke in takšne roke dobijo finančne podatke podjetjih kjer jih zlorabijo sebi v prid.

Vedno več je možnosti za zlorabo podatkov, vprašanje pa je kako se lahko zaščitimo?

Varnost vaših podatkov nam je na prvem mestu

V Sloveniji je vse več prisotnih spletnih goljufij, ki ciljajo na računovodska podjetja in organicazije. Policija opozarja na spletne goljufije saj je takšnih primerov vedno več in priporoča, da se o varnosti na spletu ustrezno zaščitite.

Zato smo razvili program MAXI, da bodo vsi vaši podatki varno spravljeni na vašem računalniku.

Gre za poskus goljufije. Sicer ne gre za novo vrsto goljufije, saj smo o njej prvič opozarjali že septembra 2016, je pa zadnje čase zopet zelo aktualna. Poteka tako, da goljufi na spletni strani podjetja oz. organizacije pridobijo podatke o imenu in priimku ter el. naslovu direktorja in računovodstva. Nato pošljejo računovodstvu el.sporočilo z navodili za nakazilo denarja, pri čemer ponaredijo podatke o pošiljatelju, da sporočilo izgleda, kot da bi ga poslal direktor. V elektronskem sporočilu je namreč podatke pošiljatelja zelo enostavno ponarediti. Pred tem pa podatke o prilivu in stanju na računih pridobijo iz nezaščitenih računovodskih programov na spletu. 

“Kratek članek iz : Varni na spletu”

Kaj je...

Program Birokrat MAXI

Birokrat MAXI za vodenje računovodstva je namenjen vsem podjetjem, ki bi radi poleg poslovanja v programu vodili tudi obračun DDVja, plače in glavno knjigo.

Namen programa je predvsem varnost podatkov. Katere pa lahko zaščitimo tako, da ne puščamo podatkov na spletu, kjer so dostopni vsem.

Vsebuje naslednje funkcije...

Varnost podatkov

Vsi vaši podatki so varno spravljeni na vašem računalniku (s tem imate popoln nadzor nad vašimi lastnimi podatki). To je bistvena prednost pred spletnimi aplikacijami, kjer so podatki shranjeni v oblaku (večja možnost izgube oz. kraje podatkov).

Program Birokrat uporabljamo že od leta 2001 in smo z njim zelo zadovoljni. Program je enostaven in prijazen za uporabo, je zanesljiv in ažurno dopolnjen z zakonskimi spremembami. Všeč nam je, ker ima veliko opcij, možnih načinov pregledov in analiz, ki jih stranke rabijo pri svojem nadaljnjem delu. Prav tako so tudi vsi zaposleni v podjetju prijazni in ažurni pri reševanju nastalih težav in problemov. Poleg vsega navedenega pa je program tudi cenovno ugoden in ga z veseljem priporočamo .
- Irena Paušer, Računovodski servis Kader s.p.

Ne vzamite nas za besedo

Preberite kaj si drugi mislijo o nas:

Program Birokrat uporabljam od leta 2000 za potrebe mojega računovodskega servisa. Program je v skladu z zakonodajo in vse novosti so zelo hitro tudi vključene v nadgradnjah. Priporočam ga tudi mojim strankam s katerimi imam potem sinhronizacijo podatkov, kar mi zelo olajša delo. Pomoč pri težavah, ki se redko pojavijo, je zelo hitra in učinkovita, kar je spet velik faktor, da program priporočam tudi mojim strankam in jim bom še naprej.
Kontrast, knjigovodski servis in računovodstvo, Gordana Rotar s.p.

Birokrat je pregleden in razumljiv poslovni program. Delo z njim je preprosto, zlahka ga je začeti uporabljati, saj sledi logičnemu zaporedju poslovnih procesov v podjetju, vse pomembne nastavitve so določene v naprej, uporabni izpisi so predstavljeni. Nadgradnje programa vsebujejo vse zakonsko potrebne popravke, vse spremembe pa so nadzorno obrazložene v spremnem glasilu - informaturju, navodilah dostopnih na spletu. Birokrat omogoča avtomatizirano izmenjavno poslovnih podatkov med uporabniki.
Računovodski servis Riccardo d.o.o.

Program Birokrat uporabljam že od leta 2005. S programom smo zelo zadovoljni. Je enostaven in prijazen uporabniku. Omogoča nam uvoz temeljnic iz excela, kar nam zelo olajša delo, ker ni potrebno vnašati ogromne količine podatkov ročno. Veliko knjižb je avtomatičnih, kar tudi zelo olajša delo v računovodstvu. Program se ažurno posodablja in prilagaja spremembam zakonov. Odzivnost in pripravljenost pomoči preko telefona je hitra in ažurna. Birokrat bi toplo priporočala vsem, ki ga še nimate.
- Darja Rožac - Nika investiranje in razvoj d.d.

Zakaj smo prepričani, da vam lahko pomagamo?

Že od samega začetka je naša vizija, da ustvarjamo čim bolj funkcionalne programe, ki bodo na voljo uporabnikom ne glede na njihovo dejavnost. Zato smo prepričani, da vam lahko ponudimo program, ki je prilagojen posebej za vas.

Imamo več kot 25 let izkušenj ter nam zaupa že +14.000 uporabnikov po Sloveniji kjer se uvrščamo med 6 največjih slovenskih razvojnih ponudnikov programske opreme.

Leta 1997 smo pridobili naziv Microsoft Independent Software Developer.

Štiri leta smo izpolnjevali Microsoftove zahteve za pridobitev statusa Microsoft Certified Solution Provider

V letu 2001 smo pridobili naziv Microsoft Certified Partner.

V letu 2007 oplemenitili v Microsoft Gold Certified Partner.

Naslednji korak...

Nudimo vam 30 dnevni BREZPLAČEN preizkus programov in brezplačno podporo za uporabo. Prosimo vas le, da izpolnete spodnji obrazec, da lahko prejmete program.

30 dnevni BREZPLAČNI preizkus

brez obveznosti

Ime*
Priimek*
Naziv podjetja*
Email*
Telefonska številka*
Z vnosom svojih osebnih podatkov se strinjate s tem, da jih bomo obdelovali skladno z veljavno zakonodajo in politiko zasebnosti. *

100% garancija na zadovoljstvo

Če v roku 3 mesecev od nakupa oz. prvega najema programa niste zadovoljni s programom in z našimi storitvami, vam v CELOTI VRNEMO KUPNINO za program.